Acasa / Oferte Speciale / Agritehnica Value Service

Pachete service cu respect pentru trecut si grija pentru viitor

Cere o oferta

Agritehnica Value Service

Calitatea activitatii utilajelor tale depinde de calitatea serviciilor de intretinere pentru acestea.

Traditia si valorile AGCO sunt rasplatite de loialitatea si pasiunea pe care fiecare fermier o are cu utilajul sau. In semn de respect fata de aceasta relatie speciala, am creat pachetele speciale de service pentru masinile si utilajele agricole care au vechime mai mare de 5 ani si sunt inregistrate inn Romania.

Sunt folosite doar piese de schimb AGCO originale, iar experienta si profesionalismul tehnicienilor Agritehnica, standardele de calitate ale serviciilor Agritehnica, aparatura de inspectie tehnica specializata pentru utilajele AGCO garanteaza cele mai bune rezultate pentru clientii nostri..

De ce?

Transparența preturilor pentru piese si servicii tehnice si libertatea in a-ti alege pachetele de service si interventiile tehnice pe care ti le doresti.

Oferte piese si service pentru masini si utilaje agricole mai vechi de 5 ani.

Campania este dedicata masinilor si utilajelor agricole AGCO care au data primei inregistrari pana la 31.12.2015 si este desfasurata de intreaga retea de dealeri Agritehnica din România, pana la finalul anului 2020.

Agritehnica Value Service va asigura transparenta preturilor pentru piese si servicii tehnice si interventii cu echipamentele specializate AGCO. Interventiile tehnice sunt facute in conformitate cu specificatiile producatorului.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.