Acasa / Oferte Speciale / Agritehnica Value Service

Pachete service cu respect pentru trecut și grijă pentru viitor

Cere o oferta

Agritehnica Value Service

Calitatea activității utilajelor tale depinde de calitatea serviciilor de întreținere pentru acestea.

Tradiția și valorile AGCO sunt răsplatite de loialitatea și pasiunea pe care fiecare fermier o are cu utilajul său. În semn de respect față de această relație specială, am creat pachetele speciale de service pentru mașinile și utilajele agricole care au vechime mai mare de 5 ani și sunt înregistrate în România.

Sunt folosite doar piese de schimb AGCO originale, iar experiența și profesionalismul tehnicienilor Agritehnica, standardele de calitate ale serviciilor Agritehnica, aparatura de inspecție tehnică specializată pentru utilajele AGCO garantează cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

De ce?

Transparența prețurilor pentru piese și servicii tehnice și libertatea în a-ți alege pachetele de service și intervențiile tehnice pe care ți le dorești.

Oferte piese și service pentru mașini și utilaje agricole mai vechi de 5 ani.

Campania este dedicată mașinilor și utilajelor agricole AGCO care au data primei înregistrări până la 31.12.2015 și este desfășurată de întreaga rețea de dealeri Agritehnica din România, până la finalul anului 2020.

Agritehnica Value Service vă asigură transparența prețurilor pentru piese și servicii tehnice și intervenții cu echipamentele specializate AGCO. Intervențiile tehnice sunt făcute în conformitate cu specificațiile producătorului.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.