Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana V Combi

Fendt Rotana V Combi

Cere o ofertă

Povestea

Evident în fiecare balot: experiență, inovație și fiabilitate.

Fiecare operație aduce noi provocări pentru om și mașină, de aceea cele patru prese rotunde variabile, Fendt Rotana 160 V, 160 V Xtra, 180 V și 180 V Xtra vă oferă opțiuni extinse de echipament și control intuitiv. Acest lucru vă asigură că puteți oferi atenția dvs. completă și nedivizată pentru recoltarea furajelor.

fendtrotanavcombihighlight1x
fendtrotanavcombistory1x
fendtrotanavcombioverview1x

Densități mari de compresie, tăiere precisă și ambalare fiabilă, combinate pentru a produce o însilozare perfectă din furaje de înaltă calitate pentru a vă menține animalele sănătoase. Fendt Rotana 160 V Combi include funcțiile potrivite necesare pentru a face acest lucru, cum ar fi căderea și ambalarea rapidă și manipularea simplă.

02 / 03

Caracteristici

Cea mai mare producție posibilă poate fi obținută numai dacă începeți cu un sistem perfect de preluare a furajelor. În ceea ce privește baloturile rotunde Fendt, acest lucru este garantat printr-un pick-up de înaltă performanță fără cam cu lațime de până la 2,4 m lațime.

Descarca Documentatia

fendtrotanavcombicaracteristici1x

03 / 03

Performanță

Pentru a garanta rotirea balansului în toate condițiile, toate presele rotunde Fendt variabile au un sistem ADS suplimentar de acționare. Cele patru centuri infinite și rola de antrenare superioară sunt conduse în mod fiabil de un alt cilindru de acționare direct sub ele. Unghiul larg de înfășurare produce o frecare puternică între curea și role și previne permanent alunecarea.

Descarca Documentatia

fendtrotanavcombiperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.