Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt 1290

Fendt 1290

Cere o ofertă

Povestea

Presa de balot pătrat Fendt

Prima presă de balot pătrată a părăsit fabrica din Hesston, Kansas, acum 40 de ani. Aceasta a pus bazele uneia dintre cele mai mari povesti de succes în tehnologia recoltării. Pe baza a zeci de ani de experiență în dezvoltare și producție, acestea se disting prin stabilitate, durabilitate și tehnologie perfecționată.

fendt1290highlight1x
fendt1290story1x
fendt1290overview1x

De când au fost lansate în Germania în 2002, presele pătrate Fendt s-au bucurat de o reputație excelentă pentru designul lor robust și durabil, precum și pentru producția ridicată. La dezvoltarea generației următoare, accentul a fost pus pe îmbunătățirea în continuare a acestor proprietăți pozitive, optimizarea funcționării și simplificarea întreținerii.

02 / 03

Caracteristici

Fendt și-a echipat presele pătrate cu o cutie de viteze principală foarte eficientă și robustă pentru a asigura cea mai bună securitate operațională. Mai mult, noul tăietor rotor în formă de V, cu 6 rânduri de linii, garantează o rată mare de trecere și o calitate perfectă a tăierii. Sistemul unic de balotare, cu o cameră de precompresie controlată mecanic, garantează baloturi cu o formă uniformă, foarte densă. Camera principală a balotului este responsabilă de compresia solidă.

Descarca Documentatia

fendt1290caracteristici1x

03 / 03

Performanță

Sistemul dublu noduri din presele pătrate Fendt a fost dezvoltat în Hesston și a fost optimizat continuu de peste 30 de ani și este unul dintre cele mai bune sisteme de noduri din industrie în prezent. Fiecare balot este legat în siguranță cu șase noduri pe un canal de 120 cm lățime și patru noduri pe un canal de 80 cm lățime. În fiecare procedură de legare sunt produse două noduri. Prin sistemul dublu nod, suportul de sfoară și ac sunt supuse unor sarcini numai în timpul procesului de legare. Acest lucru garantează o uzură mai mică și o securitate operațională mai mare.

Descarca Documentatia

fendt1290performanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.