Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt 1290

Fendt 1290

Cere o oferta

Povestea

Presa de balot patrat Fendt

Prima presa de balot patrata a parasit fabrica din Hesston, Kansas, acum 40 de ani. Aceasta a pus bazele uneia dintre cele mai mari povesti de succes in tehnologia recoltarii. Pe baza a zeci de ani de experienta in dezvoltare si productie, acestea se disting prin stabilitate, durabilitate si tehnologie perfectionata.

fendt1290highlight1x
fendt1290story1x
fendt1290overview1x

De cand au fost lansate in Germania in 2002, presele patrate Fendt s-au bucurat de o reputatie excelenta pentru designul lor robust si durabil, precum si pentru productia ridicata. La dezvoltarea generatiei urmatoare, accentul a fost pus pe imbunatatirea in continuare a acestor proprietati pozitive, optimizarea functionarii si simplificarea intretinerii.

02 / 03

Caracteristici

Fendt si-a echipat presele patrate cu o cutie de viteze principala foarte eficienta si robusta pentru a asigura cea mai buna securitate operationala. Mai mult, noul taietor rotor in forma de V, cu 6 randuri de linii, garanteaza o rata mare de trecere si o calitate perfecta a taierii. Sistemul unic de balotare, cu o camera de precompresie controlata mecanic, garanteaza baloturi cu o forma uniforma, foarte densa. Camera principala a balotului este responsabila de compresia solida.

Descarca Documentatia

fendt1290caracteristici1x

03 / 03

Performanta

Sistemul dublu noduri din presele patrate Fendt a fost dezvoltat in Hesston si a fost optimizat continuu de peste 30 de ani si este unul dintre cele mai bune sisteme de noduri din industrie in prezent. Fiecare balot este legat in siguranta cu sase noduri pe un canal de 120 cm latime si patru noduri pe un canal de 80 cm latime. In fiecare procedura de legare sunt produse doua noduri. Prin sistemul dublu nod, suportul de sfoară si ac sunt supuse unor sarcini numai in timpul procesului de legare. Acest lucru garanteaza o uzura mai mica si o securitate operationala mai mare.

Descarca Documentatia

fendt1290performanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.