Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Fendt Katana

Fendt Katana

Cere o ofertă

Povestea

Puterea preciziei: Noua Fendt Katana.

Recoltarea furajelor și câștigarea de bani este foarte distractivă cu noua Fendt Katana 650. Pentru că până la urmă se reduce întotdeauna la performanță. Să fii o tăietură deasupra. Cu cele mai bune rezultate în termeni de calitate și cantitate.

fendtkatanaintro2x
fendtkatanastory2x
fendtkatanaoverview2x

650cp la dispoziția dumneavoastră. Precizie și performanță maximă, oricând și oriunde.. Cu noua Fendt Katana, puteți lucra pe pajiști, indiferent cât de deluros este terenul, cât de moale este solul sau cât de variată este umiditatea recoltei. Capul tăietor imens și cele șase role de alimentare pot procesa cele mai mari randamente cu cea mai bună calitate de tocare. Noua Fendt Katana este de neoprit la porumb. Puternic și precis, oferă rezultate de tocare și prelucrare de cea mai bună calitate atât pentru tăieri scurte cât și lungi. Nu există o modalitate mai bună de a procesa porumbul pentru furaje sau un digestor de biogaz.

02 / 06

Caracteristici

Flux de culturi complet nou: Fendt CropFlow 2.0; Crackere cu role noi, crackerele Fendt R & RS; Pregătire excelentă a porumbului chiar și la lungimi de tăiere de până la 30 mm; Producție cu până la 21% mai mare comparativ cu ultimul model; Noul dispozitiv de ascuțire unic; Heder de porumb StalkBuster cu mașină de tocat încorporată; Motor MTU seria 6 cilindri cu emisii Etapa V; Putere nominală crescută semnificativ: 478 kW / 650 CP (ECE R120); Conceptul de tracțiune integrală controlat inteligent Fendt BalancedGrip la cerere.

Descarcă documentația

fendtkatanacaracteristici2x

03 / 06

Precizie

Calitate maximă de tăiere. Lungimea de tăiere produsă de tambur poate fi adaptată oricărei utilizări ulterioare, cum ar fi producerea de biogaz sau lapte. Noul Fendt Katana 650 se concentrează pe cel mai bun flux de recoltă și pe cereale și culturi perfect pulpate. Aceasta este singura modalitate de a extinde energia din câmp până la siloz.

Descarcă documentația

fendtkatanaprecizie2x

04 / 06

Cadru oscilant

Mai multe hedere, mai multe opțiuni de operare.
Noul cadru oscilant are un unghi de oscilare extins de până la 14°, astfel încât hedere să se poată adapta la sol cu o precizie și mai mare. Cadrul oscilant Katana și senzorii de contact cu solul de pe capete se adaptează automat chiar și la schimbări extreme ale conturului solului.

Descarcă documentația

fendtkatanaswingingframe2x

05 / 06

Tehnologie

More hp for more bite. Future-proof engine with more output. The new Fendt Katana 650 incorporates the proven MTU 6-cylinder series engine with a 15.6-litre cubic capacity. The tractive and rated power of this mighty machine have been significantly increased with an extensive performance update. The engine now has an additional 25 hp, reaching a rated power of 650 hp.

Descarcă documentația

fendtkatanatehnologie2x

06 / 06

Cabina

Cabina Visio5 a fost proiectată pentru o vizibilitate optimă și oferă o ergonomie perfectă și comenzi ușor de utilizat la locul de muncă. Datorită formei speciale a liniei acoperișului, operatorii au întotdeauna în vedere clapeta jgheabului. Climatul automat și încălzirea garantează un mediu de lucru plăcut.

Descarcă documentația

fendtkatanacabina2x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.