Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago GT

Olimac Drago GT

Cere o ofertă

Povestea

Header premium pentru randamente și venituri maxime

Header de porumb cu perfecțiune tehnologică. Drago GT de la Olimac ridică eficiența recoltării la un nou nivel. Tocătorul dublu cu tija (opțional) atinge rezultatele ideale de tocare, eliminând necesitatea unei mulciri suplimentare de resturi vegetale. Drago GT vă va economisi timp și bani și vă va ajuta să preveniți activ buruienile și dăunătorii.

olimacdragogtoverview1x
olimacdragogthighlight1x
olimacdragogtstory1x

Plăci de punte automate cu suspensie cvadruplă. Drago GT este singurul header de porumb de pe piață care are plăcile de punte Olimac brevetate cu reglare automată și cu suspensie. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv special de amortizare care amortizează impactul pe masură ce urechile aterizează pe plăci. Urechea este ridicată cu atenție din plantă și, mai degrabă decât să sară necontrolat, rămâne în casa de alimentare și poate fi procesată complet; fără pulverizare sau pierdere de porumb.

02 / 03

Eficiență

Eficiență maximă:
Rolele de cuțit mai lungi de la Drago separă ușor planta de tulpini și reduc la minimum pierderile de pulverizare și uzura lanțului. În interiorul tocătorului dublu de la Drago GT se află două lame orientate spre direcții opuse. Acestea creează un efect de foarfeca care duce la tăierea de doua ori a tulpinilor. Olimac deține brevetul exclusiv la nivel mondial pentru această funcție care accelerează descompunerea biologică a materialului pe teren. Tocătorul de tije este economic de utilizat, necesitând doar aceeași cantitate de combustibil ca un singur tocător.

Descarca brosura

olimacdragogtmotor1x

03 / 03

Caracteristici

500 mm. Drago GT are cea mai mare cifră a industriei: 500 mm. Surubul mare fără întreținere crește viteza de admisie a porumbului depozitat și uscat, fără pierderi de cereale.
Carcasa ușoară. Olimac a dezvoltat o carcasă dintr-un aliaj ușor pentru Drago GT, care reduce greutatea mașinii. Utilizarea localizată a fontelor a optimizat, de asemenea, stabilitatea.
Vopsea puternic rezistentă. Procesul de vopsire complet automatizat Olimac oferă rezultate extraordinare în ceea ce privește estetica și protecția împotriva coroziunii. Face vopseaua să dureze de trei ori mai mult decât vopsirea prin tehnicile tradiționale.

Descarca brosura

olimacdragogttransmisie1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.