Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago GT

Olimac Drago GT

Cere o oferta

Povestea

Header premium pentru randamente si venituri maxime

Header de porumb cu perfectiune tehnologica. Drago GT de la Olimac ridica eficienta recoltarii la un nou nivel. Tocatorul dublu cu tija (optional) atinge rezultatele ideale de tocare, eliminand necesitatea unei mulciri suplimentare de resturi vegetale. Drago GT va va economisi timp si bani si va va ajuta sa preveniti activ buruienile si daunatorii.

olimacdragogtoverview1x
olimacdragogthighlight1x
olimacdragogtstory1x

Placi de punte automate cu suspensie cvadrupla. Drago GT este singurul header de porumb de pe piata care are placile de punte Olimac brevetate cu reglare automată si cupsuspensie. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv special de amortizare care amortizeaza impactul pe masura ce urechile aterizează pe placi. Urechea este ridicata cu atentie din planta si, mai degrabă decat sa sara necontrolat, ramane in casa de alimentare si poate fi procesata complet; fara pulverizare sau pierdere de porumb.

02 / 03

Eficienta

Eficiență maximă:
Rolele de cutit mai lungi de la Drago separa usor planta de tulpini si reduc la minimum pierderile de pulverizare si uzura lantului. In interiorul tocatorului dublu de la Drago GT se afla două lame orientate spre directii opuse. Acestea creeaza un efect de foarfeca care duce la taierea de doua ori a tulpinilor. Olimac detine brevetul exclusiv la nivel mondial pentru aceasta functie care accelereaza descompunerea biologica a materialului pe teren. Tocatorul de tije este economic de utilizat, necesitand doar aceeasi cantitate de combustibil ca un singur tocator.

Descarca brosura

olimacdragogtmotor1x

03 / 03

Caracteristici

500 mm. Drago GT are cea mai mare cifra a industriei: 500 mm. Surubul mare fara intretinere creste viteza de admisie a porumbului depozitat si uscat, fara pierderi de cereale. 
Carcasa usoara. Olimac a dezvoltat o carcasa dintr-un aliaj usor pentru Drago GT, care reduce greutatea masinii. Utilizarea localizata a fontelor a optimizat, de asemenea, stabilitatea.
Vopsea puternic rezistenta. Procesul de vopsire complet automatizat Olimac ofera rezultate extraordinare in ceea ce priveste estetica si protectia impotriva coroziunii. Face vopseaua sa dureze de trei ori mai mult decat vopsirea prin tehnicile traditionale.

Descarca brosura

olimacdragogttransmisie1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.