Acasa / Oferte Speciale / Leasing financiar

Leasing financiar pentru o flexibilitate sporită

Cere o oferta

Leasing financiar

Când finanțezi un utilaj agricol de la Agritehnica te bucuri de toată performanța și durabilitatea acestuia, în timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poți decide asupra perioadei de finanțare și ai control asupra ratelor.

Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut și popular produs de finanțare când vorbim de finanțarea utilajelor Agritehnica. Noi, cei de la Agritehnica Financial Services, dorim să fim perfecți în ceea ce înseamnă această variantă de finanțare și îți oferim de fiecare dată soluții adaptate nevoilor fermei tale.

Beneficiezi de rate competitive, avansuri flexibile și oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare de leasing care să se potrivească perfect cu bugetul tău.

De ce?

Finanțarea din partea Agritehnica Financial Services poate să fie raspunsul ideal la necesitătile fermei tale.

Serviciu facil și complet, care îți aduce utilajul dorit în fermă rapid și fără complicații.

Personalul Agritehnica Financial Services se ocupă de toate procedurile, de la întocmirea dosarului de finanțare până la înregistrare și de toate aspectele legate de asigurarea mașinii sau utilajului agricol achiziționat.

Achiziția prin Agritehnica Financial Services rămâne un proces transparent din toate punctele de vedere. Știi exact cât va costa fiecare serviciu – iar suma este mai mică decât ți-ai putea imagina.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.