Acasa / Oferte Speciale / Leasing financiar

Leasing financiar pentru o flexibilitate sporita

Cere o oferta

Leasing financiar

Cand finantezi un utilaj agricol de la Agritehnica te bucuri de toata performanta si durabilitatea acestuia, in timp ce nu pui presiune pe costurile lunare. Nu blochezi capitalul, poti decide asupra perioadei de finantare si ai control asupra ratelor.

Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut si popular produs de finantare cand vorbim de finantarea utilajelor Agritehnica. Noi, cei de la Agritehnica Financial Services, dorim sa fim perfecti in ceea ce inseamna aceasta variantt de finantare si iti oferim de fiecare data solutii adaptate nevoilor fermei tale.

Beneficiezi de rate competitive, avansuri flexibile si oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare de leasing care sa se potriveasca perfect cu bugetul tau.

De ce?

Finantarea din partea Agritehnica Financial Services poate sa fie raspunsul ideal la necesitatile fermei tale.

Serviciu facil si complet, care iti aduce utilajul dorit in ferma rapid si fara complicatii.

Personalul Agritehnica Financial Services se ocupa de toate procedurile, de la intocmirea dosarului de finantare pana la inregistrare si de toate aspectele legate de asigurarea masinii sau utilajului agricol achizitionat.

Achizitia prin Agritehnica Financia Services ramane un proces transparent din toate punctele de vedere. Stii exact cat va costa fiecare serviciu – iar suma este mai mica decat ti-ai putea imagina.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.