Acasa / Utilaje / Tractoare / Valtra Seria Q

Valtra Seria Q

Cere o ofertă

Povestea

Noua serie Q

Seria Q este o plăcere să lucrezi și visul oricărui șofer. Oferă combinația perfectă de putere, un caracter practic, precizie și performanță pentru o eficiență și profitabilitate sporită. Atunci când afacerea dvs. are nevoie de o mașină cu suficientă putere pentru a face față fiecărei sarcini și pentru a utiliza orice instrument, motorul de 7,4 litri cu 6 cilindri din seria Q și transmisia CVT oferă puterea necesară. Cuplul constant și livrarea de putere mare înseamnă că aveți întotdeauna capacitatea de a vă face treaba.

valtraq1
valtraq2
valtraq3

Tehnologia inteligentă vine ca standard și este integrată perfect în cabina șoferului și plasată ergonomic pentru confort și ușurință maximă în utilizare. Toată seria Q este proiectată inteligent pentru a maximiza vizibilitatea și confortul pe tot parcursul zilei. Profilurile de utilizator SmartTouch fac comutarea între șoferi și sarcini rapid și ușor. Telemetria avansată permite gestionarea ușoară și fără probleme a flotei și integrarea FMIS și asigură un timp de funcționare de 101%. Fă mai mult și fă-o bine cu Seria Q.

02 / 05

Motor

MOTORUL MARE ESTE DOAR Vârful ICEBERGULUI

Puterea de care aveți nevoie de la Seria Q pentru a funcționa ca o bestie este folosită în mod inteligent și direcționată acolo unde aveți nevoie de ea atunci când aveți nevoie.

Conceptul EcoPower este construit pentru activități dificile, asigurând cuplul mare și robustețea solidă a motorului AGCO testat și testat este utilizat la turații mici și rămâne constant ridicat în intervalul 1500 până la 1800 rpm. Puterea maximă este atinsă la 1850 rpm.

Descarcă documentația

valtra-q-motor

03 / 05

Smart Farming

Agricultura inteligentă este esențială pentru o agricultură mai eficientă, profitabilă și durabilă. Cotiera noastră inovatoare și populară SmartTouch vă pune puterea agriculturii inteligente la îndemână. Sarcinile sunt gestionate cu mișcări simple și familiare de glisare și atingere, la fel ca un smartphone… doar mai ușor! Profilurile și sarcinile operatorului pot fi împărțite cu ușurință între tractoarele dintr-o flotă, ceea ce înseamnă că orice șofer poate intra în orice cabină și poate ajunge imediat la lucru.

Descarcă documentația

valtra-q-smart-farming

04 / 05

Tehnologie

Tehnologia la vârful degetelor

Seria Q este un Smart Farming Pro care vă face munca mai ușoară, mai rapidă, mai eficientă și mai productivă. Tehnologiile de agricultură inteligentă Valtra funcționează perfect împreună – Valtra Guide, ISOBUS, Section Control with Multiboom, Variable Rate Control, Valtra Auto U-Pilot și SmartTurn, pentru a îmbunătăți acuratețea, profitabilitatea și sustenabilitatea.

Toate funcțiile Smart Farming sunt controlate inteligent și simplu din interfața de utilizator SmartTouch. Profilurile de sarcini pot fi stocate astfel încât să fie nevoie doar de câteva glisări și atingeri pentru a începe sarcinile. Dealerul dumneavoastră certificat Q are cunoștințe experte în domeniul agriculturii inteligente și este acolo pentru a se asigura că funcțiile dvs. de agricultură inteligentă sunt configurate și funcționează imediat.

Descarcă documentația

valtraq-tehnologie

05 / 05

Management

Seria Q este o bestie la fel de confortabilă lucrând pe cont propriu sau fără probleme ca parte a unei flote mai mari. Indiferent dacă lucrați cu un singur tractor sau gestionați o flotă de mașini, fiabilitatea, acuratețea și simplitatea sunt importante pentru a face afacerile mai ușoare și mai profitabile. Soluțiile de telemetrie și conectivitate Valtra vă ajută să fiți la curent cu ceea ce face/face în timp real seria dvs. Q și să automatizați colectarea și procesarea datelor pentru o raportare mai ușoară și generare de documente.

Descarcă documentația

valtraq-management

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.