Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana F Combi

Fendt Rotana F Combi

Cere o oferta

Povestea

Presa de balotat rotunda cu camera fixa Fendt Rotana

Evident in fiecare balot: experienta, inovatie si fiabilitate. Fiecare operatie aduce noi provocari pentru om si masina, motiv pentru care cele doua balotiere cu camera fixa, Fendt Rotana 130 F si 130 F Xtra va ofera o gama completa de optiuni de echipament si functionare usor de utilizat. Acest lucru va asigură că puteti oferi furajelor recoltate atenție completă și nedivizată.

fendtrotanafcombihighlight1x
fendtrotanafcombistory1x
fendtrotanafcombioverview1x

Densitati ridicate de compresie, taiere precisa si ambalare fiabila, combinate pentru a produce o insilozare perfecta din furaje de înalta calitate pentru a asigura sanatatea animalelor. Fendt Rotana 130 F Combi include caracteristicile potrivite necesare pentru a face acest lucru, precum aruncarea si ambalarea rapida si manipularea simpla.

02 / 03

Caracteristici

Cele trei modele de prese rotunde Fendt dispun de patru rotori diferite, care se asigura ca sistemul este compatibil cu sarcina la indemana. Viteza rotorului este de 134 rpm. Dispunerea in forma de V a degetelor transportoare asigura umplerea uniforma a camerei balotate. In functie de clasa de performanta, compactoarele sunt echipate fie cu o podea rigida, fie cu o podea Hydroflex.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcombicaracteristici1x

03 / 03

Performante

Cele 18 role de otel PowerGrip asigura o compresie maxima a balotului, eficienta de balotare exceptionala si rotire in toate conditiile de functionare. Cele 10 nervuri longitudinale sunt comprimate intr-un tub gros de 3,20 mm printr-un proces special de fabricatie. Deoarece fiecare rola este perfecta, structura materialului ofera rolelor o durata de viata si o durabilitate imbatabile, care este de neegalat pe piata de astazi.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcombiperformanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.