Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana F Combi

Fendt Rotana F Combi

Cere o ofertă

Povestea

Presă de balotat rotundă cu cameră fixă Fendt Rotana

Evident în fiecare balot: experiență, inovație și fiabilitate. Fiecare operație aduce noi provocări pentru om și mașină, motiv pentru care cele două balotiere cu cameră fixă, Fendt Rotana 130 F și 130 F Xtra vă oferă o gamă completă de opțiuni de echipament și funcționare ușor de utilizat. Acest lucru vă asigură că puteți oferi furajelor recoltate atenție completă și nedivizată.

fendtrotanafcombihighlight1x
fendtrotanafcombistory1x
fendtrotanafcombioverview1x

Densități ridicate de compresie, tăiere precisă și ambalare fiabilă, combinate pentru a produce o însilozare perfectă din furaje de înaltă calitate pentru a asigura sănătatea animalelor. Fendt Rotana 130 F Combi include caracteristicile potrivite necesare pentru a face acest lucru, precum aruncarea și ambalarea rapidă și manipularea simplă.

02 / 03

Caracteristici

Cele trei modele de prese rotunde Fendt dispun de patru rotori diferite, care se asigură că sistemul este compatibil cu sarcina la îndemână. Viteza rotorului este de 134 rpm. Dispunerea în formă de V a degetelor transportoare asigură umplerea uniformă a camerei balotate. În funcție de clasa de performanță, compactoarele sunt echipate fie cu o podea rigidă, fie cu o podea Hydroflex.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcombicaracteristici1x

03 / 03

Performanțe

Cele 18 role de oțel PowerGrip asigură o compresie maximă a balotului, eficiență de balotare excepțională și rotire în toate condițiile de funcționare. Cele 10 nervuri longitudinale sunt comprimate într-un tub gros de 3,20 mm printr-un proces special de fabricație. Deoarece fiecare rolă este perfectă, structura materialului oferă rolelor o durată de viață și o durabilitate imbatabile, care este de neegalat pe piața de astăzi.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcombiperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.