Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago Gold

Olimac Drago Gold

Cere o oferta

Povestea

Nivelul urmator in recoltare la floarea-soarelui

Drago Gold este rezultatul unei tehnologii inovatoare exclusive a Olimac – proiectata intr-o fabrica moderna si complet automatizata din Italia.

olimacdragogoldoverview1x
olimacdragogoldhighlight1x
olimacdragogoldstory1x

Capul de floarea soarelui previne pierderile de randament, chiar daca in conditii extreme de lucru sau cu o viteza de functionare mai mare. Cu Drago Gold veti atinge urmatorul nivel de productivitate, o mai buna calitate a recoltarii si un randament mai mare in rezervor.

02 / 03

Eficienta

Datorita boturilor speciale din cauciuc, este posibil sa culegeti cu delicatete capul plantei. In combinatie cu placile rotative opuse, capul poate fi ales cu viteza mai mare si fara vibratii. Restul plantei va fi prins de bonete pentru a garanta un randament bun al pierderilor.

Descarca brosura

olimacdragogoldmotor1x

03 / 03

Caracteristici

Cifra de top a industriei. Capul de 500 mm face viteza de operare mai mare si depaseste toate barierele. Chiar si conditiile de recoltare uscata nu vor fi o problema pentru nivelul standard de viteza. Brida este protejata de un ambreiaj de siguranta.
Sistem cu dublu ambreiaj. Cele doua ambreiaje de pe fiecare rand impiedica o supraincarcare a botelor de cauciuc, a placilor rotative si a lantului. Datorita lantului de actionare a baii de ulei, Drago Gold aproape nu are nevoie intretinere. Capul pentru floarea-soarelui poate fi echipat si cu un sistem de tocator. Actualizarea este oricand posibila.

Descarca brosura

olimacdragogoldtransmisie1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.