Acasa / Oferte Speciale / Service AGCO

Service AGCO cu personal certificat

Cere o oferta

Service AGCO

Utilajul tău agricol este la fel de important pentru noi ca și pentru tine.

Vom avea mereu la dispoziție timpul necesar pentru tine și pentru utilajul tău, timp în care să-ți acordăm toată atenția pe care o meriți.

Cu serviciul de recepție fixă sau mobilă în service Agritehnica, verificăm amanunțit starea utilajului tău, chiar în prezența ta. Așadar, poți avea încredere în dealerul tău Agritehnica: nu lăsa verificarea utilajului tău în responsabilitatea oricui.

De ce?

Utilajul tău beneficiază de cel mai bun service acolo unde este cunoscut cel mai bine: la Agritehnica, partenerul tău AGCO.

Service prin mijloace fixe sau mobile, care îți aduce rapid utilajul în forma cea mai bună.

Scopul nostru a fost mereu acela de a oferi servicii de cel mai înalt nivel la prețuri accesibile fermierilor români. Nu doar atunci când punem la dispoziția acestora mașini și utilaje agricole de la branduri de top, ci și atunci când ne ajutăm clienții cu mentenanța acestora.

Pentru a te asigura că utilajul tău este mereu în forma de top, specialiștii noștri îți vor funiza serviciile complete de întreținere și service, demonstrându-ți cu fiecare ocazie avantajul Agritehnica.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.