Acasa / Oferte Speciale / Service AGCO

Service AGCO cu personal certificat

Cere o oferta

Service AGCO

Utilajul tau agricol este la fel de important pentru noi ca si pentru tine.

Vom avea mereu la dispozitie timpul necesar pentru tine si pentru utilajul tau, timp in care sa-ti acordam toata atentia pe care o meriti.

Cu serviciul de receptie fixa sau mobila in service Agritehnica, verificam amanuntit starea utilajului tau, chiar in prezenta ta. Asadar, poti avea incredere in dealerul tau Agritehnica: nu lasa verificarea utilajului tau in responsabilitatea oricui.

De ce?

Utilajul tau beneficiaza de cel mai bun service acolo unde este cunoscut cel mai bine: la Agritehnica, partenerul tau AGCO.

Service prin mijloace fixe sau mobile, care iti aduce rapid utilajul in forma cea mai buna.

Scopul nostru a fost mereu acela de a oferi servicii de cel mai inalt nivel la preturi accesibile fermierilor romani. Nu doar atunci cand punem la dispozitia acestora masini si utilaje agricole de la branduri de top, ci si atunci cand ne ajutam clientii cu mentenanta acestora.

Pentru a te asigura ca utilajul tau este mereu in forma de top, specialistii nostri iti vor funiza serviciile complete de intretinere si service, demonstrandu-ti cu fiecare ocazie avantajul Agritehnica.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.