Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana F

Fendt Rotana F

Cere o ofertă

Povestea

Evident în fiecare balot: experiență, inovație și fiabilitate

Fiecare operație aduce noi provocări pentru om și mașină, motiv pentru care cele două balotiere cu cameră fixă, Fendt Rotana 130 F și 130 F Xtra vă oferă o gamă completă de opțiuni de echipament și funcționare ușor de utilizat. Acest lucru vă asigură că puteți oferi furajelor recoltate atenție completă și nedivizată.

fendtrotanafhighlight1x
fendtrotanafstory11x
fendtrotanafoverview1x

Fiecare operație este diferită. Din acest motiv, oferim presa de balotat cu cameră fixă Fendt Rotana 130 F și 130 F Xtra.
De la o mașină robustă, echipată simplu și fără cuțit, cu nivel de intrare, cu cerințe reduse de putere, până la mașina 130 F Xtra pentru profesioniști.

02 / 03

Caracteristici

Cele trei modele de prese rotunde Fendt dispun de patru rotări diferite, care se asigură că sistemul este compatibil cu sarcina la îndemână. Viteza rotorului este de 134 rpm. Dispunerea în formă de V a degetelor transportoare asigură umplerea uniformă a camerei balotate. În funcție de clasa de performanță, compactoarele sunt echipate fie cu o podea rigidă, fie cu o podea Hydroflex.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcaracteristici1x

03 / 03

Performanță

Cele 18 role de oțel PowerGrip asigură o compresie maximă a balotului, eficiență de balotare excepțională și rotire în toate condițiile de funcționare. Cele 10 nervuri longitudinale sunt comprimate într-un tub gros de 3,20 mm printr-un proces special de fabricație. Deoarece fiecare rolă este perfectă, structura materialului oferă rolelor o durată de viață și o durabilitate imbatabile, care este de neegalat pe piața de astăzi.

Descarca Documentatia

fendtrotanafperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.