Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana F

Fendt Rotana F

Cere o oferta

Povestea

Evident in fiecare balot: experienta, inovatie si fiabilitate

Fiecare operatie aduce noi provocari pentru om si masina, motiv pentru care cele doua balotiere cu camera fixa, Fendt Rotana 130 F si 130 F Xtra va ofera o gama completa de optiuni de echipament si functionare usor de utilizat. Acest lucru va asigura ca puteti oferi furajelor recoltate atentie completa si nedivizata. 

fendtrotanafhighlight1x
fendtrotanafstory11x
fendtrotanafoverview1x

Fiecare operatie este diferita. Din acest motiv, oferim presa de balotat cu camera fixa Fendt Rotana 130 F si 130 F Xtra.
De la o mașina robusta, echipata simplu si fara cutit, cu nivel de intrare, cu cerinte reduse de putere, pana la masina 130 F Xtra pentru profesionisti.

02 / 03

Caracteristici

Cele trei modele de prese rotunde Fendt dispun de patru rotori diferite, care se asigura ca sistemul este compatibil cu sarcina la indemana. Viteza rotorului este de 134 rpm. Dispunerea in forma de V a degetelor transportoare asigura umplerea uniforma a camerei balotate. In functie de clasa de performanta, compactoarele sunt echipate fie cu o podea rigida, fie cu o podea Hydroflex.

Descarca Documentatia

fendtrotanafcaracteristici1x

03 / 03

Performanta

Cele 18 role de otel PowerGrip asigura o compresie maxima a balotului, eficienta de balotare exceptionala si rotire in toate conditiile de functionare. Cele 10 nervuri longitudinale sunt comprimate intr-un tub gros de 3,20 mm printr-un proces special de fabricatie. Deoarece fiecare rola este perfecta, structura materialului ofera rolelor o durata de viata si o durabilitate imbatabile, care este de neegalat pe piata de astazi.

Descarca Documentatia

fendtrotanafperformanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.