Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago 2

Olimac Drago 2

Cere o oferta

Povestea

O forma imbunatatita pentru un best-seller

Olimac Drago 2 a stabilit standarde recunoscute in intreaga lume. Tehnologia sa brevetata functioneaza chiar si in conditii grele si este fiabilă si productiva prin downcorn. Noua generație a Drago – si mai puternică, si mai eficientă, cu si mai multe accesorii.

olimacdrago2overview1x
olimacdrago2highlight1x
olimacdrago2story1x

La baza Drago 2 se afla placa sa automată de reglare a puntii. Deschiderile placii raspund la presiune indiferent de rand si se adaptează lin la fiecare planta. Placile cu punte variabila sunt o solutie exclusiva Olimac. Echipamentele fabricate de alti producatori seteaza toate randurile in mod echidistant; urechile subtiri nu sunt culese. Solutia Olimac poate face fata si conditiilor de recoltare extrem de dificile. Rulourile cu tulpini Drago mai lungi separa usor urechea de planta si reduc la minimum pierderile de pulverizare si uzura lantului.

02 / 03

Eficienta

Tocator de tulpini:
Lamele rotative ale tocatorului taie fara efort tulpinile de porumb, lasand campul pregatit pentru arat.

Descarca brosura

olimacdrago2motor1x

03 / 03

Caracteristici

Robustete, uzura scazută, rezistenta sporita.
Angrenajele conice ale Drago 2 din otel intarit au un cuplaj de siguranta pentru a proteja elementele de angrenaj. Lanturile de colectare din otel cromat sunt reglate pe arc, sarcina mecanica fiind redusa la minimum. Lanturile de strangere sunt prevazute cu pini de crom tari inlocuiti, cutitele cu role pentru a impiedica foaia de infasurare a materialelor in jurul rolelor de tija. Cuplarea rapida speciala pe sasiu asigura un acces facil la unitate (fara unelte speciale) pentru lucrarile de intretinere.

Descarca brosura

olimacdrago2transmisie1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.