Acasa / Utilaje / Echipamente recoltare / Olimac Drago 2

Olimac Drago 2

Cere o ofertă

Povestea

O formă îmbunătățită pentru un best-seller

Olimac Drago 2 a stabilit standarde recunoscute în întreaga lume. Tehnologia sa brevetată funcționează chiar și în condiții grele și este fiabilă și productivă prin downcorn. Noua generație a Drago – și mai puternică, și mai eficientă, cu și mai multe accesorii.

olimacdrago2overview1x
olimacdrago2highlight1x
olimacdrago2story1x

La baza Drago 2 se află placa sa automată de reglare a punții. Deschiderile plăcii răspund la presiune indiferent de rând și se adaptează lin la fiecare plantă. Plăcile cu punte variabilă sunt o soluție exclusivă Olimac. Echipamentele fabricate de alți producători setează toate rândurile în mod echidistant; urechile subțiri nu sunt culese. Soluția Olimac poate face față și condițiilor de recoltare extrem de dificile. Rulourile cu tulpini Drago mai lungi separă ușor urechea de plantă și reduc la minimum pierderile de pulverizare și uzura lanțului.

02 / 03

Eficiență

Tocător de tulpini:
Lamele rotative ale tocătorului taie fără efort tulpinile de porumb, lăsând campul pregătit pentru arat.

Descarca brosura

olimacdrago2motor1x

03 / 03

Caracteristici

Robustețe, uzura scazută, rezistența sporită.
Angrenajele conice ale Drago 2 din oțel întărit au un cuplaj de siguranță pentru a proteja elementele de angrenaj. Lanțurile de colectare din oțel cromat sunt reglate pe arc, sarcina mecanică fiind redusă la minimum. Lanțurile de strângere sunt prevăzute cu pini de crom tari înlocuiți, cuțitele cu role pentru a împiedica foaia de înfășurare a materialelor în jurul rolelor de tijă. Cuplarea rapidă specială pe șasiu asigură un acces facil la unitate (fără unelte speciale) pentru lucrările de întreținere.

Descarca brosura

olimacdrago2transmisie1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.