Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Twister

Fendt Twister

Cere o oferta

Povestea

Grebla Fendt Twister

Datorita tehnologiei lor inovatoare si bine concepute, greblele cu rotor Fendt Twister sunt specialisti dedicati in uscarea rapida si curata a furajelor. Ele formeaza legatura perfecta intre cositoare si grebla de fan.

fendttwisterhighlight1x
fendttwisterstory1x
fendttwisteroverview1x

Toate greblele Fendt Twister au un cadru mare, gros, patrat. Acest lucru asigura o durata de viata lunga si o stabilitate excelenta, la fel ca si conexiunea rotorilor individuali prin imbinari de cadru robuste, rulmenti speciali cu flansa si suruburi intarite. Cutia de viteze centrala a Fendt Twister este imersata intr-o baie de ulei si este protejata impotriva patrunderii prafului si a murdariei. Rulmentii de la ambele capete asigura o rulare lina fara egal.

02 / 03

Caracteristici

Suporturile de dinti ale Fendt Twister sunt realizate dintr-o banda de otel rezistenta, galvanizata. Bratele dintelui si placile rotorului sunt montate direct si au o suprafata de contact extinsa, intr-o conexiune cu forta. Placile cu rotor au un profil intarit pentru o stabilitate si siguranta mai mare. Bratul dintelui este suficient de flexibil pentru a gestiona orice sol neuniform, prin absorbtia fortei rezultate, asigurand astfel o protectie maxima.

Descarca Documentatia

fendttwistercaracteristici1x

03 / 03

Performanta

Diferite domenii de aplicare cer diferite setari. Pe Fendt Twister, unghiul de raspandire poate fi reglat rapid si usor intre 15, 18 si 21 grade intr-un sablon cu gauri pe roti. Acest lucru face usor sa comutati intre cele trei pozitii ale unghiului de imprastiere si sa atingeti intotdeauna rezultatul optim de lucru. Si mai uniform, uscat, furajul dvs. garanteaza o preluare optima si o amestecare perfecta, datorita suprapunerii mari a rotoarelor.

Descarca Documentatia

fendttwisterperformanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.