Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Rotana V

Fendt Rotana V

Cere o oferta

Povestea

Evident in fiecare balot: experienta, inovatie si fiabilitate.

Fiecare operatie aduce noi provocari pentru om si masina, de aceea cele patru prese rotunde variabile, Fendt Rotana 160 V, 160 V Xtra, 180 V si 180 V Xtra va ofera optiuni extinse de echipament si control intuitiv. Acest lucru va asigura ca puteti oferi atentia dvs. completa si nedivizata pentru recoltarea furajelor.

fendtrotanavhighlight1x
fendtrotanavstory1x-2
fendtrotanavoverview1x

Densitati mari de compresie, taiere precisa si ambalare fiabila, combinate pentru a produce o insilozare perfecta din furaje de inalta calitate pentru a va mentine animalele sanatoase.

02 / 03

Caracteristici

Cea mai mare productie posibila poate fi obtinuta numai daca incepeti cu un sistem perfect de preluare a furajelor. In ceea ce priveste baloturile rotunde Fendt, acest lucru este garantat printr-un pick-up de inalta performanta fara cam cu latime de pana la 2,4 m latime.

Descarca Documentatia

fendtrotanavcaracteristici1x

03 / 03

Performanta

Pentru a garanta rotirea balansului in toate conditiile, toate presele rotunde Fendt variabile au un sistem ADS suplimentar de actionare. Cele patru centuri infinite si rola de antrenare superioara sunt conduse in mod fiabil de un alt cilindru de actionare direct sub ele. Unghiul larg de infasurare produce o frecare puternica intre curea si role si previne permanent alunecarea.

Descarca Documentatia

fendtrotanavperformanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.