Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Slicer

Fendt Slicer

Cere o ofertă

Povestea

Perfecțiune până la ultima lamă. Cositoare cu disc Fendt Slicer.

Furaje perfecte pot fi recoltate doar de mașini perfecte. Cositoarele cu disc Fendt Slicer vă oferă o înălțime de tăiere perfectă și consistentă – pentru rezultate de tuns impresionante. Vei fi încântat de calitatea de alimentare. Putere prin excelență – combinăm o unitate de cosire față Slicer și un combo de tuns fluture în spate; este o experiență de cosit imbatabilă, care se bazează pe o serie întreagă de detalii inteligente.

fendtslicerhighlight1x
fendtslicerstory1x
fendtsliceroverview1x

Cerințele dvs. practice sunt cele care fac un cositor cu disc ca Fendt Slicer. Designul inteligent, greutatea redusă și durata de viață maximă merg mână în mână la Fendt, asigurând ușurința de utilizare și consum redus de combustibil. Unitățile inovatoare reduc necesarul de combustibil. Alegeți dintre 16 unități de cosit față și 26 unități de cosit spate sau laterale – combinația potrivită pentru fiecare cerință.

02 / 03

Caracteristici

Sistemul patentat TurboLift de la cositoarele Fendt Slicer, cu suspensie centrală și cositoare frontală Slicer FQ, asigură o tăiere plutitoare, o protecție excepțională de însămânțare și o calitate excelentă a furajului. Furajul rămâne întotdeauna lipsit de murdărie chiar și în zonele umede.

Descarca Documentatia

fendtslicercaracteristici1x

03 / 03

Performanță

Pentru benzile transportoare cu funcție BeMove, lățimea pantelor este reglabilă infinit de la 1,8 m la 3 m pe terminalul ISOBUS. Deci, puteți ajusta lățimea benzii perfect pentru următoarea implementare. Unitatea de alimentare are propria sursă de ulei pentru care nu este nevoie de un răcitor de ulei separat, datorită designului inteligent. Este ușor să reglați viteza centurii în terminalul ISOBUS, care arată apoi orele de centură separat. Combina de cositoare ISOBUS Fendt Slicer funcționează, de asemenea, la viteze mari și procesează în siguranță volumele de recoltare fără a provoca blocaje.

Descarca Documentatia

fendtslicerperformanta1x

Dorești o ofertă Agritehnica personalizată. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu preț special. Profită de avantaje unice și de disponibilitatea ridicată a utilajelor Fendt prin Agritehnica.