Acasa / Utilaje / Utilaje Zootehnice / Fendt Slicer

Fendt Slicer

Cere o oferta

Povestea

Perfectiune pana la ultima lama. Cositoare cu disc Fendt Slicer.

Furaje perfecte pot fi recoltate doar de masini perfecte. Cositoarele cu disc Fendt Slicer va ofera o inaltime de taiere perfecta si consistenta – pentru rezultate de tuns impresionante. Vei fi incantat de calitatea de alimentare. Putere prin excelenta – combinam o unitate de cosire fata Slicer si un combo de tuns fluture in spate; este o experienta de cosit imbatabila, care se bazeaza pe o serie intreaga de detalii inteligente.

fendtslicerhighlight1x
fendtslicerstory1x
fendtsliceroverview1x

Cerintele dvs. practice sunt cele care fac un cositor cu disc ca Fendt Slicer. Designul inteligent, greutatea redusa si durata de viata maxima merg mana in mana la Fendt, asigurand usurinta de utilizare si consum redus de combustibil. Unitatile inovatoare reduc necesarul de combustibil. Alegeti dintre 16 unitati de cosit fata si 26 unitati de cosit spate sau laterale – combinatia potrivita pentru fiecare cerinta.

02 / 03

Caracteristici

Sistemul patentat TurboLift de la cositoarele Fendt Slicer, cu suspensie centrala si cositoare frontala Slicer FQ, asigura o taiere plutitoare, o protectie exceptionala de insamantare si o calitate excelenta a furajului. Furajul ramane intotdeauna lipsit de murdarie chiar si in zonele umede.

Descarca Documentatia

fendtslicercaracteristici1x

03 / 03

Performanta

Pentru benzile transportoare cu functie BeMove, latimea pantelor este reglabila infinit de la 1,8 m la 3 m pe terminalul ISOBUS. Deci, puteti ajusta latimea benzii perfect pentru urmatoarea implementare. Unitatea de alimentare are propria sursa de ulei pentru care nu este nevoie de un racitor de ulei separat, datorita designului inteligent. Este usor sa reglati viteza centurii in terminalul ISOBUS, care arata apoi orele de centura separat. Combina de cositoare ISOBUS Fendt Slicer functioneaza, de asemenea, la viteze mari si proceseaza in siguranta volumele de recoltare fara a provoca blocaje.

Descarca Documentatia

fendtslicerperformanta1x

Doresti o oferta Agritehnica personalizata. Sau consiliere?

Oferte Fendt cu pret special. Profita de avantaje unice si de disponibilitatea ridicata a utilajelor Fendt prin Agritehnica.