Acasa / Despre noi / Povești de succes

Idei, metode și realizări pentru o agricultură de top.

Ultimele povești de succes

iunie 2021

FendtONE un concept inovativ de operare marca Fendt

FendtONE – un concept inovativ de operare, marca Fendt

Află mai multe

februarie 2021

Fertilizare de precizie la un nivel ridicat cu Rauch AERO 32.1

RAUCH Landmaschinenfabrik GmbH anunță relansarea distribuitorului de îngrășăminte pneumatic de precizie AERO

Află mai multe

februarie 2021

Horsch: Maestro V versus Maestro X

Noile modele de semănători marca Horsch: Maestro V versus Maestro X. O primă concluzie a cofondatorului companiei, Philipp Horsch

Află mai multe

februarie 2021

Valtra vă mulțumește pentru primii 70 de ani ai companiei

2021 este anul aniversării a 70 de ani de existență a producătorului finlandez Valtra. ”Tractoarele care muncesc pentru dv.” din 1951, ajunse acum la cea de-a cincea generație, continuă să scrie istoria viitorului.

Află mai multe

februarie 2021

Costul capitalului tehnic în producția vegetală

Facultatea de Agricultură din cadrul USAMV IAȘI, împreună cu AGRITEHNICA SERVICE vă invită să participați la webinarul “COSTUL CAPITALULUI TEHNIC IN PRODUCȚIA VEGETALĂ”.

Află mai multe

ianuarie 2021

Utilaje donate în scop didactic

Studenții Facultății de Agricultură, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV), vor avea parte de lucrări practice inedite și diversificate datorită parteneriatelor semnate între instituția de învățământ superior și reprezentanți ai mediului economic agricol.

Află mai multe

septembrie 2020

O serie de tractoare Valtra complet nouă

Odată cu noua serie G, Valtra lansează cea de-a 5-a generație de tractoare. Seria G este prima dintre seriile de tractoare Valtra din generația a 5-a și care, în același timp, este una complet nouă, poziționându-se între binecunoscutele serii A și N.

Află mai multe

august 2020

HORSCH Focus

Eficiența și economisirea costurilor sunt factori importanți când vine vorba de alegerea metodei adecvate de semănat. În funcție de sol, rotație și vegetație, există mai multe opțiuni în ceea ce privește alegerea tehnologiei potrivite de semănat conform cerințelor specifice fermei. Cum perioadele de secetă sunt în creștere, metodele no-till și strip-till vor deveni tot mai importante în agricultura modernă. Mai mult, cultivarea în benzi mici cu o plasare integrată de îngrășăminte, precum și semănatul precis are avantaje enorme.

Află mai multe