DESPRE AGRITEHNICA

De 14 ani alături de cei care iubesc agricultura. Pentru agricultură făcută corect.

100+ Profesioniști

30.000 Repere în stoc

400+ Clienți Mulțumiți

5 Locații

Cine suntem

Agritehnica este o companie furnizoare de mașini, utilaje și echipamente agricole înființată în anul 2006. Agricultori la origine, pătrunderea pe acest segment de piață a reprezentat o provocare imensă, deoarece am știut, din propria experiență, care sunt asteptările fermierului în materie de utilaje agricole.

Parteneri

— Misiunea și viziunea

Cum funcționăm

Suntem alături de fermieri, asigurându-le în mod constant suport tehnic. Deservim cu succes toată zona Moldovei, partea de Sud a țării și Republica Moldova. Infrastructura noastră s-a dezvoltat rapid, asigurându-ne că vom răspunde cu promptitudine și profesionalism tuturor solicitărilor clienților noștri.

Service

— Principii și valori

Alături de cei mai buni, în folosul celor mai buni. Suntem reprezentanți autorizați AGCO Agriculture.

Am stabilit parteneriate cu cei mai mari producători de utilaje agricole, asigurându-ne că furnizăm clienților noștri utilaje de calitate, avansate din punct de vedere tehnologic, care să le aducă avantaj competitiv pe piață.

Fermierii au fost receptivi la noile tehnologii, brandul Agritehnica cunoscând un real success. Pe parcursul celor 14 ani de experiență, echipa s-a mărit, s-a perfecționat, devenind o familie robustă care acționează după aceleași valori și principii de conduită etică și morală.

Impulsionați de o cultură orientată către servicii de calitate, investim continuu în inovarea soluțiilor pe care le oferim pentru a ajuta fermierii să hrănească lumea.

Agritehnica nu mai este doar un nume - Agritehnica a devenit o convingere. Cu tractoarele și mașinile pe care le oferim, fermierii și antreprenorii îsi pot atinge obiectivele mai repede și cu un randament mai mare. Acesta este motivul pentru care ne propunem să îndeplinim cerințele clienților noștri și să le depășim ori de cate ori este posibil, pentru a-i ajuta să aibă succes acolo unde începe totul: la interfața dintre cer și pământ, unde se întâlnesc natura și expertiza agricolă.

Contact

Ai nevoie de un utilaj, o piesă sau un serviciu anume? Sau poate ai o idee de colaborare? Suntem aici, la un mesaj distantă!

Contacteaza-ne