DESPRE AGRITEHNICA

De 14 ani alaturi de cei care iubesc agricultura. Pentru agricultura facuta corect.

100+ Profesionisti

30.000 Repere in stoc

400+ Clienti Multumiti

5 Locatii

Cine suntem

Agritehnica este o companie furnizoare de masini, utilaje si echipamente agricole infiintata in anul 2006. Agricultori la origine, patrunderea pe acest segment de piata a reprezentat o provocare imensa, deoarece am stiut, din propria experienta, care sunt asteptarile fermierului in materie de utilaje agricole.

Parteneri

— Misiunea si viziunea

Cum functionam

Suntem alaturi de fermieri, asigurandu-le in mod constant suport tehnic. Deservim cu succes toata zona Moldovei, partea de Sud a tarii si Republica Moldova. Infrastructura noastra s-a dezvoltat rapid, asiguranu-ne că vom raspunde cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor clientilor nostri.

Service

— Principii si valori

Alaturi de cei mai buni, in folosul celor mai buni. Suntem reprezentanti autorizati AGCO Agriculture.

Am stabilit parteneriate cu cei mai mari producatori de utilaje agricole, asigurandu-ne ca furnizam clientilor nostri utilaje de calitate, avansate din punct de vedere tehnologic, care sa le aduca avantaj competitiv pe piata.

Fermierii au fost receptivi la noile tehnologii, brandul Agritehnica cunoscand un real success. Pe parcursul celor 14 ani de experienta, echipa s-a marit, s-a perfectionat, devenind o familie robusta care actioneaza după aceleasi valori si principii de conduita etica si morala.

Impulsionati de o cultura orientata catre servicii de calitate, investim continuu in inovarea solutiilor pe care le oferim pentru a ajuta fermierii sa hraneasca lumea.

Agritehnica nu mai este doar un nume - Agritehnica a devenit o convingere. Cu tractoarele și mașinile pe care le oferim, fermierii si antreprenorii isi pot atinge obiectivele mai repede si cu un randament mai mare. Acesta este motivul pentru care ne propunem sa indeplinim cerintele clientilor nostri si sa le depasim ori de cate ori este posibil, pentru a-i ajuta sa aiba succes acolo unde incepe totul: la interfata dintre cer si pamant, unde se intalnesc natura si expertiza agricola.

Contact

Ai nevoie de un utilaj, o piesa sau un serviciu anume? Sau poate ai o idee de colaborare? Suntem aici, la un mesaj distanta!

Contacteaza-ne