Acasa / Oferte Speciale / Oferte Speciale

Fendt 200 prin BT Leasing Premium Financial Services

Leasing

TRANSPARENȚĂ

This allows users to modify materials, lighting and render "on the fly" because the rendering viewport updates immediately whenever a change is made.

Scene graphs for dense regular objects such as all heightfields and polygon meshes tend to employ and octrees, which are specialized variants of a 3D box hierarchy. Since a heightfield occupies a box volume itself, recursively subdividing this box into eight subboxes

In addition, there are conceptual and philosophical considerations and implications associated with the use of virtual reality. What the phrase "virtual reality" means or refers to can be ambiguous.

Ulei de motor, verificat. Pentru o viață îndelungată a motorului.

Info

Fă o programare la service și află detalii..

Investim în echipa noastră și ne instruim periodic dedicându-ne evoluției și rezultatelor, astfel încât colegii noștri să vă poată ajuta și sfătui indiferent de situație. Am reușit astfel să realizăm intervenții pe partea de service cu ajutorul personalului dedicat și al logisticii excelente. Prin parteneriate directe cu producătorii pe care îi reprezentăm, asigurăm fermierilor serviciile de care au nevoie, în cel mai scurt timp posibil.

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

Frâne, verificate: Plăcuțe de frână noi pentru mai multă siguranță.

Serviciul include:

Schimbarea plăcuțelor de frână; Schimbarea senzorului plăcuțelor de frână; Curățarea frânelor; Resetarea afișajului de service, conform specificațiilor din fabrică; Manoperă și materiale

Performanța maximă a motorului implică performanță maximă și din partea frânelor. Cu frânele Fendt originale, poți fi sigur că ai parte de cele mai scurte distanțe de frânare, de cel mai bun nivel de siguranță și decelerare maximă, în orice moment.

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

Discuri de frână, față. Materiale de cea mai bună calitate pentru o frânare eficientă.

Info

Fă o programare la service și află detalii..

Oprirea unui Fendt 900 Vario necesită o putere de frânare mai mare decât oprirea unui Fendt 200. De aceea, discurile de frână Fendt sunt create pentru a se potrivi fiecarui model Fendt în parte. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și se potrivesc perfect cu plăcuțele de frână Fendt.

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

AGRITEHNICA, ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM

Info

Fă o programare la service și află detalii..

Piese Fendt originale și service partener AGCO. Valoare inegalabilă.

Doar ce este mai bun pentru Fendt-ul tău. Service de la specialiștii noștri de service Fendt, plus piese Fendt originale de calitate și care se potrivesc perfect. Astfel, Fendt-ul tău are parte de durată lungă de viață, iar tu te bucuri de valoare de revânzare foarte avantajoasă. Fendt, exact așa cum ți-l dorești.

Fendt Service & Care rămâne un program transparent din toate punctele de vedere. Știi exact cât va costa fiecare serviciu – iar suma este mai micî decât ți-ai putea imagina.

Doresti o oferta Agritehnica personalizata?

Oferte speciale de service si ingrijire Fendt. Acest program de service special iti pastreaza Fendt-ul la fel de viguros ca in prima zi.